Mišljenja naših kupaca:

Mišljenja naših klijenata:

Reference: DomelKnaufŽitoCablexAdoro TuerenGorencŠtalekarLesoteka
SazasIskraHrastnik 1860HidriaHellaTermoshopLPKFElektro oprema
SolveraCarthagoMJUSICOSIPLivarArcontGostol-TST
zkw-groupelmattHermiUNIFORESTRobustIrbisTBPSwarco
AD PlastikStrokaAfroditaMDMMurexinVirsDukinMnenja naših strank: ZFM
+ 50 referenci

Zadovoljni klijenti iz raznih branši

Mnenja naših strank so nam zelo pomembna, zato bi želeli predstaviti nekaj njihovih besed o tem, kako so bili zadovoljni z našimi storitvami:

Ovi klijenti su jedni od mnogih, koji su nam ukazali povjerenje i zajedno s njima postigli smo izvrsne rezultate.

Zajedno smo ponosni na naša postignuća:

Mnoge naše radionice također opisane su i na našoj linkedIn stranici, gdje možete vidjeti i najnovije aktivnosti, koje provodimo u Lean rešitve.

Praktična “mršava” radionica u tvrtki XAL Svetila u Murskoj Soboti.

Komentari

 1. Rado Lenkič Domel d.d.

  S podjetjem Lean Rešitve smo bili zelo zadovoljni, saj so v naše podjetje prinesli nove poglede na reševanje problemov. Znajo prisluhniti tako top managementu kot zaposlenim v proizvodnji. Spremembe, ki so jih uvedli, so zaposleni sprejeli brez velikih odporov.

 2. Benjamin Bokan, Arcont d.d.

  S podjetjem LEAN Rešitve smo bili zelo zadovoljni, saj so v naše podjetje prinesli več znanja o metodi TPM in jo tudi smiselno vpeljali v podjetje. Imajo zelo dobre reference od drugih podjetij ter ogromno praktičnega znanja. Zelo nam je bilo všeč, da so nas povezali tudi z drugimi podjetji, s katerimi smo lahko sodelovali v praksi.

 3. Marjan Volpe, direktor SICO d.o.o.

  Na prvi pogled se zdi uvajanje vitke proizvodnje v podjetje zelo preprosta rešitev, vendar gre v resnici za kompleksno metodo tako v teoriji kot v praksi. Z namenom učinkovite implementacije tega koncepta v naše podjetje smo se povezali s podjetjem Lean rešitve d.o.o, kjer so strokovnjaki za to področje. Z njihove strani so bila naša pričakovanja korektno realizirana, vpeljava vitke proizvodnje pa je prinesla nove priložnosti in izzive v podjetje. Ker gre za spremembo miselnosti, filozofije in delovanja podjetja in ne zgolj za kratkoročno zahtevo, je bila pomoč usposobljenih svetovalcev izrednega pomena. Zaposleni novo pridobljeno znanje s pridom izkoriščajo pri svojem delu, podjetje je na ta način povečalo fleksibilnost in kakovost, hkrati se je zvišalo tudi zadovoljstvo strank.

 4. Svit Ribič, Uniforest d.o.o.

  V želji po optimizaciji proizvodnih procesov, smo vzpostavili stik s podjetjem Lean rešitve d.o.o. Po ogledu proizvodnje, katere optimizacijo so pripravili z Lean rešitvami, smo videli možnost sodelovanja tudi v našem podjetju.
  Podjetje nam je bilo v pomoč pri prestrukturiranju razmestitve delovnih mest in optimizaciji montažnih linij. Zahvaljujoč sodelovanju s podjetjem Lean rešitve, je dinamika sprememb v našem podjetju bistveno večja, vidni pa so tudi že prvi rezultati sodelovanja.
  Zaradi načina podajanja znanja in svetovanja, smo začeli razmišljati izven okvirjev. V želji po nenehnem izboljševanju procesov, se veselimo prihodnjega sodelovanja z njimi.

 5. Aljaž Ožir Sip d.d.

  S podjetjem LEAN Rešitve sodelujemo na projektih že skoraj 2leti. V naš proces proizvodnje uvajamo metode 5S, SFM in SMED. Vsak, ki si ogleda našo proizvodnjo vidi precejšen napredek. To je dokaz kaj se lahko doseže z uspešnim skupnim sodelovanjem. S kolektivom LEAN Rešitve smo se odlično povezali saj imamo vsi enak cilj – urejena in vitka proizvodnja.
  V podjetju SIP Strojna Industrija se zavedamo, da za uspešno prodajo niso ključ samo naši proizvodi ampak tudi urejena in organizirana proizvodnja. Ker želimo preiti in smo prešli na višji nivo urejenosti in organiziranosti proizvodnje se s tem odraža tudi odziv naših kupcev po ogledu podjetja. Vse to skupaj smo dosegli s sodelovanjem iz podjetjem LENA Rešitve s katerim smo v naš proizvodnji proces vpeljali in še vpeljujemo naslednje metode 5S, SFM in SMED.

 6. Gregor Potočnik Cablex Group

  S podjetjem LEAN Rešitve uspešno sodelujemo že več kot 4 leta. Z njihovo pomočjo oz. svetovanjem smo v podjetju pričeli prehod med klasično mentaliteto dela v proizvodnji do moderne vitko in v izboljšave produktivnosti naravnane proizvodnje ki jo sproti nadgrajujemo. Njihov pogled na reševanje problematike implementacije vitkih proizvodnih procesov nam je pomagal približati razmišljanje o vitki proizvodnji našim zaposlenim na za našo evropsko mentaliteto prijazen način.

 7. Tonček Panjter Gostol TST

  Podjetje LEAN Rešitve je pri nas izvajalo uvedbo 5S na pilotnih projektih. Pristop je bil izjemno profesionalen in storitveno naravnan. Skupaj smo v kratkem času dosegli vidne rezultate, ki so vidni še danes. Sedaj komaj čakamo , da v 2021 nadaljujemo z začetim delom in verjamem, da bomo naše podjetje skupaj z LEAN rešitvami doseglo višji nivo na vseh področjih.

 8. Luka Pisačić - Knauf Insulation Novi Marof

  Poduzeće LEAN Rešitve uvelike nam je pomoglo na našem CI putu. Pokazali su nam kroz zajedničku suradnju snagu radionica i donjeli vidljive rezultate kroz sisteme i sustave koji su i danas kod nas u upotrebi. Preporučam ih za suradnju prvenstveno zbog njihove stručnosti i fleksibilnosti te na kraju i note ljudskosti koju su pokazali u suradnji samnom.
  Zajedno smo radili na projektima koji su uključivali aktivnu primjenu 6S, TPM, VSM i ostalih lean alata, gdje smo uz njihovo stručno vodstvo naučili samostalno provoditi CI u svakodnevnom radu. Veliko hvala LEAN Rešitvama i Robertu kao voditelju projekta.

 9. Hitra rast in razvoj našega podjetja na domačem in tujem trgu so v nas spodbudila potrebo, da razmišljamo vitko. Strokovna ekipa je vodstvo podjetja prepričala z jasno zastavljeno vizijo in njihovo suverenostjo. Skupaj sodelujemo eno leto in prvi rezultati so bili hitro vidni. Vpeljali smo 5S presoje, SFM table, optimizirali smo tloris skladišča (povečali kapacitete) ter definirali skladiščne cone. Skladišče je urejeno, zaposleni se dobro počutijo na svojih delovnih mestih, korak naprej smo naredili tudi na varnosti.

  Veselimo se nadaljnjega sodelovanja v prihajajočem letu 2022, kjer se bomo poleg skladiščnih projektov lotili tudi proizvodnih optimizacij.

  “Kdor hoče, najde pot, kdor noče, najde izgovor.”

 10. Boris Višňovský, HELLA Slovakia Signal-Lighting s.r.o.

  After being given a project of TPM implementation on a plant level I felt like being thrown into the water and not able to swim but fortunately Miha happened to be my coach. With Miha´s help it was easier to focus on work and to see little steps on how to achieve goals. His target driven personality was an immense contribution and helped us to fulfill the goals on time. Among the many helpful pieces of advice Miha gave me was one that stayed with me. When I mentioned it was lunch time he responded: “Meal is so overrated. Here, have some plazma- biscuits.”

Komentari:

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Uz pomoć Lean metoda eliminiramo gubitke i aktivnosti bez dodane vrijednosti na strukturiran način. Bitan je timski rad i suradnja između različitih odjela, a za napredak tvrtke osiguravamo izvrsno korisničko iskustvo i povrat ulaganja.

hrHrvatski